Gyermekszórakoztatás mesterfokon egyre több polcon

Gyerekszórakoztatás könyv

A gyermekszórakoztatás a mindenem…

Nem titok, hogy én a gyerekek között érzem jól magam. Hivatásom a velük való játék, foglalkozás, szórakozás. Az elmúlt évek során oly sokszor tapasztaltam, hogy más szülők, pedagógusok mintha nem úgy tekintenének gyerekekre, ahogy nekem magától érthetődő lenne. Egyrészt ezért, másrészt ismerősök unszolására írtam egy könyvet az eszmevilágomról a gyermekszórakoztatással kapcsolatban.

Nem célom, hogy tanító legyek. DE annál nagyobb célom, hogy minden gyermek életét boldogabbá tegyem, ha csak egy pillanatra is! Ezért is hiszek abban, hogy ha a könyvem minél több felnőtt kezébe kerül, akkor annál nagyobb eséllyel segíthetek – igaz közvetve – abban, hogy egy újabb gyerek boldogabb legyen. Miért gondolom, így? Mert szinte csak pozitív visszajelzést kapunk arról amit csinálunk Vadnyugati Város illetve Karácsonyfalva gyerekszórakoztató parkjainkban. A gyerekek imádják, nem akarnak tőlünk hazamenni.

A könyvet alkalmasra találták országos terjesztésre a magyarországi legnagyobb könyvkereskedők.

A könyvben rejlő tudást az alábbi helyeken tudod megszerezni…

A Libri üzletekben és webshopban.

A Líra üzletekben és webshopban.

Animakönyv hálózatán és webshopban.

Tótágas könyvesboltok, illetve könyvtündér webshop

Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy a különböző könyvnagykereskedéseken keresztüli értékesítés nem nagy profittal kecsegtet. Álszentnek tűnhetek, ha azt mondom, hogy nem is ezért írtam. Jó persze mínuszokba azért nem verem magam, nem vagyok ostoba. 🙂 Tényleg azért kerestem fel a boltokat, hogy minél több helyre eljusson.

Könnyebb legyen egy anyukának, egy tanítónak, egy animátornak legalább egy napja, vagy az egész élete. Könnyebben, gyorsabban tudj közös rezgésre kerülni a kicsikkel. Végtelen egyszerű, de annál nagyobb erővel bíró trükköket írtam le. Kicsit beleszőttem korábbi pályám során rámragadt bűnüldözős titkokat.

És hogy az országos terjesztés egyenlő-e az országos sikerrel? Azt gondolom először jött a siker és utána a könyv az én esetemben. A könyv sikere csak hab a tortán! 🙂

Ha teheted (ha nem akkor is), akkor valamely csatornán szerezd be a könyvet és várom őszinte visszajelzésed.

A könyv sorai között több ajándékkal is megleplek.

Tegyük együtt boldogabbá egy újabb gyermek életét, akár csak egy napra is.

Csodás napot!

Kozák Tamás (Tom sheriff, a Télapó)
gyerekspecialista