Hasznos tudást tartalmaz a könyv

Amennyiben mobilon töltöd, akkor kérlek fordítsd vízszintes állásba a telefonod. Már csak pár lépésre van szükség. Készítsd elő a bankkártyádat! Kérlek töltsd ki pontosan az alábbi megrendelő űrlapot, majd a végén kattints a Megrendelem a könyvet gombra és hamarosan érkezik hozzád a könyv.

Fizess bankkártyával a biztonságos Barion felület használatával!

Kártyaadataid biztonságban vannak, a pénzed és adataid az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi. A kártya adatai nem kerülnek a birtokomba, a tranzakció a szolgáltató és közötted zajlik.

Biztonságos felületen, regisztráció nélkül tudsz fizetni bankkártyáddal. Nincs nagyobb kockázat, mintha a boltban vásárolnál.

Ne félj bankártyával fizetni. Nyugodj meg én nem a világháló rengetegében elvésző webáruház vagyok. Engem bármikor megtalálhatsz e-mailben (info@gyerekspecialista.hu), telefonon: +36/30/632-6302 számon, személyesen nyitvatartási időben a Vadnyugati Városban, vagy Karácsonyfalván, ha valami bibi van.

A vásárlásról elektronikus számlát küldök, ezért kérlek ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed!

Adataidat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatvédelmi nyilatkozatot itt olvashatod. Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása után kattints visszalépésre a böngésződben. Az általános szerződési feltételeket itt tudod megtekinteni.